top of page
pexels-joão-vítor-heinrichs-5022456.jp

brands

Net zoals alle producten binnenin ons gamma, zijn ook onze samenwerkingen van duurzame aard. Met veel respect en aandacht voor het menselijke aspect binnen het ondernemerschap, kiezen wij voor lange-termijn-samenwerkingen.

Niet alleen hebben we hoge verwachtingen wat betreft de specificaties van de producten, ook vinden we de look & feel alsook het verhaal dat door het merk wordt uitgedragen belangrijk. 

Ben jij ervan overtuigd een goed product op de markt te hebben en denk jij de juiste partner te zijn voor Sustaynable? Neem dan vrijblijvend contact op en wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen als nieuw brand.

Suntribe

suntribebi.jpg

Suntribe is een cosmeticamerk dat 100% natuurlijke zonnebrandcrèmes produceert. 

De drie oprichters achter Suntribe hebben één grote missie: bijdragen aan verandering. Alle drie voelen ze zich thuis in de natuur en willen ze de commerciële manier waarop zonnebrandcrème gemaakt wordt beperken door zelf een natuurlijke zonnefilter op de markt te brengen.

Zonnebrandcrèmes die 100% vrij zijn van synthetische chemicaliën en onnodige ingrediënten zoals parfums en conserveermiddelen. De focus ligt op functionaliteit en veiligheid. Er worden enkel biologische oliën, wassen, boters en natuurlijke mineralen gebruikt waarvan bewezen is dat ze veilig zijn voor zowel mens als milieu. 

We love the planet

logo wltp.jpg

Bij We Love The Planet ligt de focus op producten die zowel mannen als vrouwen in het dagelijks leven gebruiken. Van productie tot verzending, elke stap wordt heel bewust op de meest natuurlijk, duurzame en verantwoordelijke manier voltooid.

 

Daarnaast wil het team achter die merk ook jou inspireren en zelfs overtuigen om ook meer in te zetten op duurzaamheid. Want door allemaal apart een kleine stap vooruit te nemen, zetten we samen één grote stap in de juiste richting. 

Smyle

smylelogo.jpg

Onze badkamers plasticvrij maken, dat wil het team achter Smyle verwezenlijken. Hun core business? Tandpasta's. Geen plastic, geen chemicaliën. Puur natuurlijk in een recycleerbare verpakking.

Het voorkomen dat 1.000.000 tubes in ons milieu terechtkomen, daar zien wij wel wat in. Aanvullend heeft dit Nederlands merk ook producten als tandenborstels en tabletten in hun productlijn opgenomen.

Al hun producten zijn naast 100% plastic-vrij ook nog eens vegan, gemaakt met enkel natuurlijk ingrediënten en vrij van allergenen.

Climbon

clibmnon.jpg

Bewust kiezen voor producten die zo min mogelijk bewerkt zijn en op verantwoorde wijze kunnen terugkeren naar de aarde, dat is waarvan ClimbOn je wil overtuigen. En dat doen ze met hun uitgebreid gamma aan gezichtsverzorgingsproducten.

Van reinigen tot verzorgen, met dit merk kan je op een veilige en verantwoordelijke manier oprecht genieten van je skincare routine.

 

De producten zijn niet getest op dieren en worden verpakt in volledig composteerbare en recycleerbare verpakkingen. 

kaerel skincare

cid_5672BD70-4562-4C02-8908-E73049AB3272

Crap free. Natuurlijk. No nonsense. Dat is waarvoor Kaerel Skincare staat.

 

Kaerel maakt het mannen makkelijk om goed voor zichzelf én voor de natuur te zorgen. Daarom heeft hij krachtige, natuurlijke producten ontwikkeld die niet schadelijk zijn en dat speciaal voor mannen.

 

Het is hun missie om producten te ontwikkelen die goed zijn voor jou en voor de natuur.

Petit-et-Jolie-7-06-654x800.jpg

Petit&Jolie

Petit&Jolie gelooft in eerlijke en open communicatie over (baby) verzorgingsproducten. 

 

De producten die ze ontwikkelen, worden nadien afgebroken in harmonie met de natuur. Niet alleen is het product goed voor de natuur, ook zijn het producten zonder parabenen, paraffine of PEG ingrediënten. Wat puur is, wil je puur houden. Dat is hun motto.

 

Wanneer je een balans vindt tussen mens en natuur, dan pas wordt het bad ritueel echt zorgeloos genieten.

bottom of page